ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ


Η Bike Alert Hellas είναι υπερήφανη για τις συνεργασίες της με τους παγκόσμιους ηγέτες της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας, παρέχοντας σας μέσα από αυτές τις καλύτερες προϊόντικές λύσεις που υπάρχουν διαθέσιμες. Η κεντρική μας φιλοσοφία είναι βασισμένη στο τρίπτυχο ποιότητας, παροχής υπηρεσίας και αξιοπιστίας και είναι θεμελιωμένη στις μακροχρόνιες σχέσεις μας με κορυφαίας ποιότητας καταξιωμένων κατασκευαστών της αγοράς, εξασφαλίζοντας την σταθερή προμήθεια αξιόπιστων προϊόντων και παράλληλα την εγγυημένη aftersales υποστήριξη.

Οι Συνεργάτες μας

Alt
Η Hiflofiltro αποτελεί την πληρέστερη γκάμα φίλτρων μοτοσυκλέτας, σχεδιασμένη σύμφωνα με τα κορυφαία ποιοτικά πρότυπα, έτσι ώστε να προσφέρει την απόλυτη προστασία του κινητήρα της μοτοσυκλέτας. Premium Φίλτρα Λαδιού — Το μόνο φίλτρο λαδιού στο κόσμο που συνοδεύεται με TÜV πιστοποίηση. Φίλτρα Αέρος – Αντικατάστασης ΟΕM. Αγωνιστικά Φίλτρα Αέρος Αφρού Dual-Stage.
Alt
Τα γρανάζια JT αποτελούν τον παγκόσμιο ηγέτη στα γρανάζια κίνησης μοτοσυκλέτας και ATV. H τεχνολογία αιχμής που χαρακτηρίζει όλα τα στάδια παραγωγής τους, καθώς επίσης και τις πρώτες ύλες τους, έχουν σαν αποτέλεσμα την κορυφαία γκάμα γραναζιών μοτοσυκλέτας σε ασυναγώνιστη τιμή.
Alt
Η αλυσίδα κίνησης JT αποτελεί μια πλήρη γκάμα ανώτερης ποιότητας αλυσίδων κίνησης μοτοσυκλέτας, η οποία έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε αγωνιστικά πρότυπα, με στόχο τα απόλυτα αποτελέσματα. Οι προδιαγραφές των προηγμένων αλυσίδων κίνησης JT είναι εφάμιλλές και σε πολλές περιπτώσεις ανώτερες των απαιτήσεων όλων των μοντέρνων μοτοσυκλετών, είτε αυτές είναι street, MX, Enduro, Οff-Road ή ATV.
Alt
H JT BRAKING αποτελεί μια κορυφαία ποιότητας γκάμα δισκοπλάκων εξαιρετικού σχεδιασμού. Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας, θερμικώς επεξεργασμένο και κατεργασμένο να τηρεί με ακρίβεια τις πιο αυστηρές προδιαγραφές. Οι δισκόπλακες JT προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις για τα εμπορικότερα street και off-road μοντέλα της αγοράς.
Alt
Κατά τη διάρκεια της μακράς ιστορίας της έχει καθιερωθεί ως ο κορυφαίος προμηθευτής αλυσίδων κίνησης μοτοσικλετών σε όλο τον κόσμο, τόσο για τις ΟΕΜ, όσο και για τις after market αγορές. Με μια ολοκληρωμένη γκάμα που περιλαμβάνει αλυσίδες Road, Motocross, Enduro, Trial και μια αποκλειστική αγωνιστική σειρά, την ER , κατασκευασμένη με την απόλυτη ποιότητα, ανθεκτικότητα και απόδοση, η DID είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη της αγοράς, όσο συγκεκριμένη και απαιτητική και να είναι αυτή.
Alt
Η BS-Battery μέσα σε ένα μικρό διάστημα μερικών ετών κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους προμηθευτές powersport μπαταριών παγκοσμίως. Με παρουσία τοσο στο OEM αλλά και aftermarket τομέα της αγοράς , η BS Battery προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών lead-acid καθώς και Factory Activated (SLA) για μοτοσυκλέτες, scooter, ATV, watercraft, snowmobile και βοηθητικών οχημάτων.
Alt
Η Ferodo είναι μια κορυφαία μάρκα στα συστήματα πέδησης και υλικά τριβής, και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες – προμηθευτές Original Equipment και aftermarket προϊόντων. Η μάρκα FERODO ηγείται για πάνω από 100 χρόνια στην τεχνική καινοτομία. Σήμερα, η Ferodo είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας και της συνεχιζόμενης δέσμευσης για την ανάπτυξη συστημάτων φρεναρίσματος για το μέλλον.
Alt
Η Polisport γεννήθηκε από τον ενθουσιασμό και το πάθος για τους δύο τροχούς, το οποίο εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις βασικές αξίες της εταιρείας από το 1978 - έτος ίδρυσης της - μέχρι και σήμερα. Ειδικεύεται στην κατασκευή εκτός δρόμου αξεσουάρ και εξατομικευμένων προϊόντων για δίκυκλα.
Alt
Με πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινιστική βιομηχανία, και με οδηγό της πάντα την απόλυτη αφοσίωση στην απόδοση και την ποιότητα, η NGK είναι ο ηγέτης στην αγορά των μπουζί. Είτε σαν προμηθευτής OEM, είτε σαν προμηθευτής aftermarket, η NGK συνεχίζει να διευρύνει τα όρια της καινοτομίας καθημερινά για να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην αγορά.
Alt
Με έτος ίδρυσης το 1924, η ABUS κατάφερε να μεταφέρει την Γερμανική υψηλής ποιότητας μηχανολογική γνώση και καινοτομία στον τομέα της ασφάλειας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα αξιόπιστων, ανθεκτικών και εύκολων στην χρήση προϊόντων τα οποία εγγυόνται την ασφάλεια των δίκυκλών μας.
Alt
Ένας πρωτοπόρος στους ιμάντες μετάδοσης ισχύος για scooter και μοτοσυκλέτες από την ίδρυσή της έως και σήμερα για πάνω από 110 χρόνια, η Bando είναι παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή και προμήθεια OEM και after market ιμάντων κίνησης. Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η αξία είναι τα θεμέλια της φιλοσοφίας της Bando, η οποία εστιάζει την προσοχή της στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, τα οποία ταυτόχρονα είναι ασφαλή στην χρήση τους και φιλικά προς το περιβάλλον και την κοινωνία.
Alt
Η K&N συνεχίζει να καινοτομεί προσφέροντας προϊόντα για την αύξηση της απόδοσης, την προστασία και την μακροζωία του κινητήρα, για χιλιάδες εφαρμογές οχημάτων και καταναλωτές παγκοσμίως. Αποτελεί τον ηγέτη στον τομέα της τεχνολογίας φιλτραρίσματος στην βιομηχανία της αυτοκίνησης για πάνω από 50 χρόνια, χάρις το παγκόσμια γνωστό, πλενόμενο και επαναχρησιμοποιούμενο φίλτρο αέρα υψηλής ροής K&N.
Alt
Η YSS είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αναρτήσεων στον κόσμο, κατασκευάζοντας πάνω από 2 εκατομμύρια μονάδες τον χρόνο. Με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης ομάδας ειδικών στις αναρτήσεις από όλο τον κόσμο, η YSS προσφέρει μια κορυφαίας ποιότητας γκάμα αναρτήσεων αντικατάστασης, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την οικονομική δυνατότητα του τελικού καταναλωτή.
Alt
Με ιστορία 110 ετών, η OSRAM σήμερα είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά αλλά και στην τεχνολογία του φωτισμού αυτοκίνησης. Ανεπτυγμένη μέσα από μια μακρά παράδοση καινοτομίας στο πεδίο της τεχνολογίας φωτισμού, η OSRAM προσφέρει μια ευρεία Γερμανική ποιοτική γκάμα λαμπτήρων για κάθε όχημα.
Alt
Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Malossi «χτίζει» καθημερινά την ανταγωνιστική θέση της στην Ιταλική αλλά και διεθνή αγορά προσφέροντας αυθεντικές, αξιόπιστες, ανθεκτικές λύσεις και μοναδικές προτάσεις αναβάθμισης για υψηλής απόδοσης ανταλλακτικά scooter. Με μία ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων από σετ κυλινδροπίστονων, σε συστήματα εξατμίσεων και βαριατόρ, η Malossi έχει την λύση για κάθε περίπτωση.
Alt
Με έδρα το Manchester της Αγγλίας, η Renthal είναι παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, κατασκευή και πώληση ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών και ATV. Το «χαρτοφυλάκιο» της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα κορυφαίων προϊόντων όπως τιμόνια, χειρολαβές, καβαλέτα, μανέτες, προστατευτικές «χούφτες» καθώς και γρανάζια για μοτοσυκλέτες motocross, quad, road και trial.
Alt
H Ιταλική εταιρεία διανομής RMS ιδρύθηκε το 1984 με κύριο αντικείμενο της την προμήθεια σύγχρονης τεχνολογίας ανταλλακτικών για scooters και μοτοποδήλατα. Επωφελούμενη από τις συνεργασίες της με μεγάλους διεθνείς κατασκευαστές, η RMS είναι σε θέση να προσφέρει μια ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές.
Alt
Η Ισπανική εταιρεία Vicma κατασκευάζει καθρέφτες δίκυκλων για OE κατασκευαστές από το 1957 και σήμερα κατασκευάζει καθρέφτες για την Suzuki, την Yamaha, την Derbi και την Peugeot καθώς επίσης για πολλούς άλλους Ιταλούς κατασκευαστές μοτοσυκλετών και scooter. Η υψηλή ποιότητα η οποία αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής για τους OE κατασκευαστές, τώρα διαθέσιμη για την aftermarket γκάμα προϊόντων.
Alt
Με έτος ίδρυσης το 1963, η Bitubo κατάφερε γρήγορα να καθιερωθεί ως ειδικός στα συστήματα αναρτήσεων. Με μια γκάμα η οποία περιλαμβάνει πάνω από 1400 εφαρμογές για superbikes, touring μοτοσυκλέτες και scooters, η Bitubo αποτελεί την ιδανική επιλογή για αναβάτες που θέλουν το καλύτερο «κράτημα» για το όχημα τους.
Alt
Η LighTech είναι ο κορυφαίος Ιταλικός οίκος κατασκευής αγωνιστικών εξαρτημάτων μοτοσυκλέτας και παρέχει προϊόντα και τεχνική υποστήριξη σε κορυφαίες ομάδες αγώνων μοτοσυκλετών στις κατηγορίες MotoGP, Moto2, Moto3, World Superbikes & British Superbikes. Ο κατάλογος της LighTech περιέχει πάνω από 7.000 προϊόντα Ergal σε επτά διαφορετικά χρώματα και πλήθος άλλων αξεσουάρ.