Ποιότητα, Εξυπηρέτηση, Αξιοπιστία

Η αποστολή και η βασική φιλοσοφία του Ομίλου Bike Alert είναι να παρέχει στους επαγγελματίες του χώρου της μοτοσυκλέτας τις πιο καινοτόμες και ανταγωνιστικές σειρές προϊόντων,  υποστηριζόμενες από την πλήρη διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση.

Με γνώμονα αυτόν τον στόχο για την ελληνική αγορά, η Bike Alert ολοκλήρωσε την εξαγορά της Bike Alert - Hellas ΕΠΕ (γνωστή  προηγουμένως ως Σπ.Η. Αλεξόπουλος ΕΠΕ) τον Ιανουάριο του 2018. Από την ίδρυσή της το 1977, η εταιρεία έχει προμηθεύσει με επιτυχία τους επαγγελματίες της  μοτοσυκλέτας  με κορυφαίας ποιότητας μάρκες ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Στα 40 χρόνια λειτουργίας της, η Σπ. Η Αλεξόπουλος ΕΠΕ καθιερώθηκε σαν ηγέτης στην αγορά και ως ένας από τους βασικούς  προμηθευτές στον κλάδο. Δημιούργησε ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και διανομέων σε ολόκληρη τη χώρα, υποστηριζόμενο από τη δέσμευση για πλήρη διαθεσιμότητα και γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη μετά την αγορά.

Η Bike Alert - Hellas ΕΠΕ επιδιώκει να συνεχίσει αυτή την παράδοση και να αξιοποιήσει την τεχνογνωσία του ομίλου στην παγκόσμια σκηνή για να αναπτύξει περαιτέρω αυτό που είναι σε θέση να προσφέρει στην πελατειακή μας βάση.

Η μεγάλη και συνεχώς αυξανόμενη γκάμα παγκόσμιας φήμης μάρκες μας περιλαμβάνει: Hiflofiltro, JT Sprockets, JT Chain, JT Braking, DID Chain, BS Battery , Ferodo, NGK, ABUS, Bando, K&N, YSS, OSRAM, Malossi, Renthal, Bitubo, RMS και Lightech μεταξύ άλλων.

Με μια ανανεωμένη πελατοκεντρική προσέγγιση, η Bike Alert - Hellas ΕΠΕ είναι έτοιμη και ικανή να προσφέρει άμεση παράδοση, ανά πάσα στιγμή, σε οποιαδήποτε τοποθεσία.

 

 

Σύντομη Ιστορική Αναδρομή του Ομίλου Bike Alert

 

Βασικός μας στόχος είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά μοτοσυκλετών σε λογικές τιμές.

Με την δημιουργία των γραναζιών JT το 1985, παρουσιάσαμε το πρώτo γρανάζι από C45  ανοξείδωτο ατσάλι στην παγκόσμια αγορά after market. Με τις υπόλοιπες aftermarket μάρκες να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μαλακό ατσάλι, η διαφορά στην ανθεκτικότητα ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Τέτοια ώστε το JT να γίνει πολύ γρήγορα το εμπορικότερο aftermarket γρανάζι παγκοσμίως, και πάντα διαθέσιμο σε ανταγωνιστική τιμή.

Το 1997 παρουσιάσαμε το δεύτερο εμπορικό μας σήμα, την Hiflofiltro, μια πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας φίλτρων λαδιού για όλες τις μοτοσυκλέτες. Με την χρήση μόνο των καλύτερων πρώτων υλών, η αποστολή μας ήταν να καλύψουμε και να υπερβούμε OEM πρότυπα φιλτραρίσματος. Από την στιγμή που επιτεύχθηκε ο ποιοτικός αυτός στόχος, ολόκληρη η γκάμα υποβλήθηκε προς έγκριση στον Γερμανικό οργανισμό πιστοποίησης TÜV,  και κάθε φίλτρο δοκιμάστηκε έναντι του OEM που θα αντικαταστούσε. Το Hiflofiltro έγινε το πρώτο — και εξακολουθεί να είναι το μόνο — φίλτρο λαδιού μοτοσυκλέτας που έχει επιτύχει την πιστοποίηση TÜV. Είναι πλέον καθιερωμένο ως το παγκοσμίως No1 aftermarket φίλτρο λαδιού, και διατίθεται επίσης σε μεγάλους OEM κατασκευαστές και άλλες ιδιωτικές μάρκες.

Σήμερα προμηθεύουμε διανομείς σε πάνω από 70 χώρες από τις εγκαταστάσεις μας 65.500 τ.π. στο Dartford της Αγγλίας, και από τις εγκαταστάσεις μας 64.500 τ.π. στην  Ατλάντα, των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής , κρατώντας πάνω από 3 εκατομμύριά φίλτρα λαδιού, 500.000 φίλτρα αέρος, και 800.000 γρανάζια σε απόθεμα ανά πάσα στιγμή. Εκτός από την προμήθεια των δικών μας προϊόντων, είμαστε επίσημοι διανομείς Αγγλίας για τις αλυσίδες  D.I.D Chain, τις μπαταρίες BS Battery, και τα λάστιχα Vee Rubber, συνεχίζοντας την παράδοση των ποιοτικών προϊόντων σε λογικές τιμές.

 • 1985

  Ο Chris Boyiantzeas ξεκινάει την παραγωγή των γραναζιών JT στην Ταϊλάνδη συνάπτοντας παράλληλα συνεργασία με την Susan Marsh στο Λονδίνο, με σκοπό την διανομή του προϊόντος στις αγορές της Αγγλίας και της Ευρώπης.

 • 1990

  Η Bike Alert PLC κατοχυρώνει την παρουσία της στην Αγγλία και οι εργασίες της μεταφέρονται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο Νότιο Λονδίνο.

 • 1992

  H Bike Alert Inc USA δημιουργείται (100% θυγατρική της Bike Alert PLC, UK) στις ΗΠΑ και ξεκινά την διανομή των γραναζιών JT με έδρα το Los Angeles της California.

 • 1995

  Η Bike Alert INC USA μεταφέρεται στη Atlanta των ΗΠΑ.

 •  

  Ξεκινάει η παραγωγή των φίλτρων λαδιού Hiflofiltro.

 • 1997

  Επιτυγχάνεται η πιστοποίηση TUV south Germany homologation για τα φίλτρα λαδιού Hiflofiltro.

 •  

  Τα φίλτρα λαδιού Hiflofiltro παρουσιάζονται στις αγορές της Αγγλίας και της Ευρώπης.

 •  

  Η Bike Alert PLC μεταφέρεται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις 25,000 τ.π. στο Νότιο Λονδίνο.

 • 2001

  Ξεκινάει η παραγωγή των φίλτρων αέρος Hiflofiltro.

 • 2009

  Η Bike Alert INC USA μεταφέρεται στις παρούσες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, 64,500 τ.π. στην περιοχή Lithia Springs, της Atlanta των ΗΠΑ.

 • 2012

  Η Bike Alert PLC μεταφέρεται στις παρούσες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, 65,500 τ.π. στο Dartford, περιοχή Kent του Λονδίνου.

 • 2014

  Το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται συμπεριλαμβάνοντας τις μπαταρίες BS Battery για την Αγγλική αγορά καθώς και για επιλεγμένες Ευρωπαϊκές.

 • 2017

  Το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται περαιτέρω συμπεριλαμβάνοντας τις αλυσίδες μοτοσυκλέτας DID, τους ιμάντες κίνησης JT και τα εμπρόσθια γρανάζια JT με λάστιχο - rubber cushioned (OEM τύπου).