ST και SM μεταλλικά τακάκια Ferodo για μοτοσυκλέτες και scooter

Η Ferodo αποτελεί κορυφαία μάρκα στα συστήματα πέδησης και υλικά τριβής, και ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες – προμηθευτές Original Equipment και aftermarket προϊόντων ενώ ηγείται για πάνω από 100 χρόνια στην τεχνική καινοτομία.

Σήμερα, η Ferodo είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας και της συνεχιζόμενης δέσμευσης για την ανάπτυξη συστημάτων φρεναρίσματος για μοτοσυκλέτες και scooter.

 

FERODO Μεταλλικά τακάκια δρόμου (street) ST

Τα μεταλλικά τακάκια δρόμου (street) ST της FERODO προσφέρουν την καλύτερή απόδοση φρεναρίσματος από όλη την σειρά τακάκιων δρόμου της Ιταλικής εταιρείας. Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι ο υψηλός συντελεστής τριβής (βαθμολογημένα μετά από δοκιμές ως HH rated), η πολύ καλή λειτουργία τους σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα, η συμβατότητα τους με όλα τα ABS συστήματα φρένων μοτοσυκλετών και η άψογη συνεργασία τους με δισκόπλακες ανοξείδωτου χάλυβα.

 

FERODO Μεταλλικά τακάκια scooter SM

Η γκάμα μεταλλικών τακάκιων για scooter SM της FERODO καλύπτει όλα τα δημοφιλή maxi scooters υψηλών επιδόσεων της αγοράς και καλύπτουν πλήρως την ανάγκη για άμεσο, προοδευτικό αλλά και ταυτόχρονα ισχυρό φρενάρισμα. Χαρακτηριστικό τους η μικρή απόσταση φρεναρίσματος με εξαιρετικό έλεγχο, η μεγάλη διάρκειας ζωής χωρίς την υπερβολική καταπόνηση των δισκόπλακων,  η πολύ καλή λειτουργία τους σε στεγνό ή βρεγμένο οδόστρωμα και η συμβατότητα τους με όλα τα ABS συστήματα φρένων.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον προϊοντικό κατάλογο.

Tags