Νέες δισκοπλάκες μοτοσυκλέτας JT Braking

H εταιρία JT Braking διαθέτει κορυφαίας ποιότητας δισκόπλακες και μεγάλη γκάμα γιαπλήθος δημοφιλών μοντέλων σκούτερ και μοτοσυκλετών. Είναι ειδικά σχεδιασμένες καικατασκευασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλής απόδοσης επιβράδυνση.

Οι δισκόπλακες της JT Braking αντικαθιστούν άμεσα τις γνήσιες (ΟΕΜ) δισκόπλακες και προσφέρουν υψηλή αίσθηση εμπιστοσύνης και απόδοσης φρενάρισμα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Υλικά Ανώτερης Ποιότητας
Πλήρως θερμικά επεξεργασμένο, υψηλού συντελεστή τριβής, ανοξείδωτο ατσάλι, τοοποίο παρέχει μέγιστη αντοχή στην διάβρωση (σκουριά) και τη σκληρή χρήση, προσφέροντας έτσι μια ανθεκτική επιφάνεια φρεναρίσματος.

Βέλτιστος Σχεδιασμός
Οι δισκόπλακες της JT Braking είναι σχεδιασμένες με βασικό γνώμονα την ασφάλεια καιτην ελαχιστοποίηση του βάρους, χωρίς όμως συμβιβασμούς στη δομική αντοχή τους. Οιδισκοπλακες για μοτοσυκλέτες δρόμου, διαθέτουν το κλασικό κυκλικό προφίλ για μέγιστηεπαφή με τα τακάκια φρένων. Οι τρύπες πάνω στο δίσκο επιπρόσθετα, προσφέρουν τοπλεονέκτημα καθαρισμού των τακακιών και της μείωσης του βάρους.

Κατασκευή Ακριβείας
Είναι κατασκευασμένες με μικρές ανοχές, για θετικό, απαλλαγμένο από τυχόν ταλαντώσειςφρενάρισμα, και τέλεια επαφή τακακιού-δισκόπλακας.

Πλήρη Συμβατότητα με τακάκια όλων των τύπων
Δοκιμασμένες μηχανολογικά αλλά και μέσα από την χρήση, αγωνιστική και καθημερινή,συνεργάζονται άψογα με τακάκια όλων των τύπων – μεταλλικά, ημί-μεταλλικά, οργανικάκαι Kevlar - προσφέροντας ελεγχόμενη, προοδευτική και σταθερή απόδοση φρεναρίσματος κάτω από όλες τις συνθήκες.