Υλικά τριβής Ferodo για παπιά

Η σειρά entry level τακακίων της Ferodo με την επωνυμία Eco Friction, σχεδιάστηκε ειδικά για μικρές μοτοσυκλέτες, scooter και «παπιά». Η φιλική προς το περιβάλλον σύσταση της πάστας, οφείλεται στο ότι η Ferodo κατάφερε να περιορίσει την περιεκτικότητα χαλκού, η οποία είναι υπεύθυνη για την ρύπανση του περιβάλλοντος, χωρίς να μειώνεται η απόδοση στο φρενάρισμα της μοτοσυκλέτας.

Προσφέρουν ένα μεσαίο προς υψηλό, αλλά και σταθερό επίπεδο τριβής, ενώ παρέχουν εξαιρετική απόδοση ελέγχου και πέδησης.

Βασικά χαρακτηριστικά τους είναι:

  • Η εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής τους, χωρίς να προκαλούν αυξημένη φθορά της δισκόπλακας
  • Κατάλληλο για δισκόπλακες από ανοξείδωτο ατσάλι και χυτοσίδηρο
  • Καλή απόδοση σε υγρές συνθήκες

Σιαγώνες Φρένου FERODO για «παπία»

Η Ιταλική Ferodo είναι η πρώτη εταιρεία παραγωγής σιαγόνων φρένου, ξεκινώντας την παραγωγή τους σχεδόν πριν από 100 χρόνια.

Χρησιμοποίησε σαν πρώτη ύλη για την επιφάνεια τριβής, υλικά παρόμοια με τους ΟΕΜ κατασκευαστές και σε συνδυασμό με τις πολυάριθμες εφαρμογές, την ευελιξία στον σχεδιασμό και την παραγωγή, καθώς και την υψηλή και πάντα σταθερή απόδοση, κατάφερε να κατασκευάσει ένα προϊόν που καλύπτει όλους τους αναβάτες και τα οχήματά τους.

Χαρακτηριστικά τους, η μεγάλη διάρκεια ζωής, η εξαιρετική απόδοσή τους και η σταθερότητά τους σε χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς και το μεγάλο εύρος εφαρμογών τους, που καλύπτει το σύνολο των «παπιών» της Ελληνικής αγοράς.

Δίσκοι Συμπλέκτη FERODO για «παπιά»

Οι δίσκοι συμπλέκτη για παπιά της FERODO αποτελούν προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας, είναι εξαιρετικά αξιόπιστοι, παρέχουν υψηλό συντελεστή τριβής, εξαιρετική ανθεκτικότητα και μέγιστη αντοχή στην υπερβολική χρήση.

Η Ferodo συνιστά την βύθιση των δίσκων σε λάδι κινητήρα για τέσσερις ώρες (ιδανικά) πριν την τοποθέτηση τους, με σκοπό την απορρόφηση από το υλικό του λαδιού, διαδικασία η οποία αυξάνει κατακόρυφα την διάρκεια ζωής τους (εξαιρούνται οι μεταλλικοί και οι ξηροί δίσκοι συμπλέκτη).

Ελατήρια Συμπλέκτη FERODO για «παπιά»

Τα ελατήρια συμπλέκτη για παπιά της FERODO κατασκευάζονται από ανθεκτικά υλικά με στόχο την βελτίωση της ποιότητας και της απόδοσης σύμπλεξης.

Παρέχονται ως σετ και είναι ενισχυμένα ώστε να διατηρήσουν τη λειτουργία του συμπλέκτη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Διαθέτουν αποτελεσματική προστασία από την ολίσθηση του συμπλέκτη και δημιουργούν περίπου 10% υψηλότερη πίεση επαφής σε σύγκριση με τα «γνήσια» ελατήρια, ενώ το γαλβανισμένο φινίρισμά τους προστατεύει από την διάβρωση.

Πατήστε εδώ για να δείτε τον προϊοντικό κατάλογο.

Tags