Η απόλυτη ικανοποίησή σας είναι η υπόσχεσή μας
H αποστολή μας
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις πιο καινοτόμες και ανταγωνιστικές σειρές προϊόντων που υποστηρίζονται από πλήρη διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να γίνουμε ο κορυφαίος συνεργάτης των επαγγελματιών στον χώρο της μοτοσυκλέτας σε όλο τον κόσμο, καθώς συνεργαζόμαστε για να διατηρούμε και να βελτιώνουμε τα πρότυπα του κλάδου.

85%+

των συνεργείων μοτοσυκλετών στην Ελλάδα είναι πελάτες μας

20+

premium μάρκες ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών

300+

παραγγελίες που εκτελούνται καθημερινά από τις 7.000τ.μ. εγκαταστάσεις μας

Οι αξίες μας
Υπευθυνότητα & Ευθύνη

Λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις οι οποίες, κατά την καλύτερη δυνατή γνώση μας, αποσκοπούν στο όφελος των πελατών μας, του προσωπικού μας, της εταιρείας και του κλάδου. Θα μείνουμε πιστοί στις επιλογές μας και θα καλλιεργήσουμε μια ισχυρή αίσθηση προσωπικής υπευθυνότητας και οργανωτικής ευθύνης.

Ομαδική εργασία

Με γνώμονα ένα απλό σύνθημα: "Κοινοί στόχοι, κοινή επιτυχία", το προσωπικό μας συνεργάζεται με συνοχή και κοινό όραμα, δημιουργώντας ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον και ένα ισχυρό δίκτυο υποστήριξης, που ωθεί την απόδοση της ομάδας σε υψηλότερα επίπεδα.

Εμπιστοσύνη & Ακεραιότητα

Ενεργούμε πάντα με ειλικρίνεια και διαφάνεια προκειμένου να καλλιεργήσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ του προσωπικού μας και να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να πιστέψουν σε εμάς, σε αυτό που προσφέρουμε και σε αυτό που αντιπροσωπεύουμε.

Ικανοποίηση πελατών

Προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών μέσω της ποιότητας και της διαθεσιμότητας των προϊόντων, των καινοτόμων λύσεων και της κορυφαίας υποστήριξης μετά την πώληση.

Αξιοπιστία

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας.

Bike Alert Hellas
Χρονοδιάγραμμα
 • 2018

  Επιχειρηματικό σχέδιο για την Ελλάδα. Η Bike Alert ξεκινά σημαντικές επενδύσεις για την ανάπτυξη της επιχείρησης στην ελληνική αγορά, αναλαμβάνοντας παράλληλα τη λειτουργία εξαγωγών σε πελάτες στην Ανατολική και Νότια Ευρώπη.

 • 2018

  Η Bike Alert Hellas εξαγοράζει την SP Αλεξόπουλος Α.Ε., κορυφαία εταιρεία διανομής ανταλλακτικών στην Αθήνα από το 1983. Αγορά νέου, ιδιόκτητου, ακινήτου στην Αθήνα με σκοπό την κατασκευή γραφείων & κτιρίου αποθήκης (4.500m2).

 • 2020

  Ενεργοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου για την επιχείρηση στην Ελλάδα. 40+ εργαζόμενοι από τον Σεπτέμβριο του 2022. Η Bike Alert Hellas γίνεται το βασικό κέντρο διανομής για τη νοτιοανατολική Ευρώπη.

 • 2020

  Ανάκαμψη της ανάπτυξης σε ετήσια βάση από το 2020 και μετά. +30% σε πωλήσεις εντός Ελλάδας σε ετήσια βάση, διπλασιασμός εξαγωγικών πωλήσεων σε ετήσια βάση.

 • 2022

  Κύκλος εργασιών 2022: 7.500.000€, με 75% πωλήσεις εντός της Ελληνικής επικράτειας. Παρουσία σε πάνω από το 80% των σημείων επισκευής Powersports στην Ελλάδα.

 • 2023

  Νέα κεντρικά γραφεία και αποθήκες στην Αθήνα υπό κατασκευή.

  Εκτιμώμενος χρόνος αποπεράτωσης: αρχές 2025

 • 2024

  Επένδυση σε νέο ιδιόκτητο κτίριο γραφείων και αποθηκών στη Θεσσαλονίκη για την πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της Βορείου Ελλάδας και τη διαχείριση των εξαγωγών των Βαλκανικών χωρών.

   Έναρξη λειτουργίας: Mάρτιος 2024

Η πολυεθνική δύναμη στα ανταλλακτικά μοτοσυκλετών
Bike Alert Group
Χρονοδιάγραμμα
 • 1985

  Η Bike Alert δημιουργεί το εμπορικό σήμα JT Sprockets και ξεκινά την παραγωγή στην Ταϊλάνδη και τη διανομή στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης. Η JT Sprockets παρουσιάζει το πρώτo γρανάζι από C45  ανοξείδωτο ατσάλι στην παγκόσμια αγορά after market.

 • 1985

  Με τις υπόλοιπες aftermarket μάρκες να εξακολουθούν να χρησιμοποιούν μαλακό ατσάλι, η διαφορά στην ανθεκτικότητα ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη. Το JT γίνεται πολύ γρήγορα το εμπορικότερο aftermarket γρανάζι παγκοσμίως.

 • 1990

  Η Bike Alert PLC κατοχυρώνει την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι δραστηριότητές της μεταφέρονται σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στο νότιο Λονδίνο.

 • 1992

  Η Bike Alert USA Inc. δημιουργείται (100% θυγατρική της Bike Alert UK) στις ΗΠΑ, με έδρα το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκινά τη διανομή των γραναζιών JT.

 • 1995

  Η Bike Alert USA Inc. μεταφέρεται στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Το 1995 παρουσιάζει το δεύτερο εμπορικό σήμα, την Hiflofiltro, μια πλήρη γκάμα υψηλής ποιότητας φίλτρων λαδιού για όλες τις μοτοσυκλέτες. Ξεκινά η παραγωγή, με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής παγκοσμίως.

 • 1997

  Η σταθερή ποιότητα των φίλτρων ξεπέρασε σε πολλές περιπτώσεις αυτή των φίλτρων OE. Η γερμανική πιστοποίηση TUV SUD χορηγείται στα φίλτρα λαδιού Hiflofiltro, η οποία εξακολουθεί να είναι η μόνη μάρκα φίλτρων λαδιού με πιστοποίηση TUV.

 • 1997

  Τα φίλτρα λαδιού Hiflofiltro παρουσιάζονται στην παγκόσμια αγορά. Η Bike Alert PLC μετακομίζει σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 25.000τ.μ στο νότιο Λονδίνο.

 • 2001

  Η γκάμα προϊόντων της Hiflofiltro επεκτείνεται με την εισαγωγή φίλτρων αέρα, ακολουθώντας τα ίδια πρότυπα παραγωγής υψηλής ποιότητας με αυτά της σειράς φίλτρων λαδιού.

 • 2009

  Η Bike Alert INC USA μετακομίζει στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 64.500τ.μ. στην περιοχή Lithia Springs, της Atlanta των ΗΠΑ.

 • 2012

  Η Bike Alert PLC μετακομίζει στις σημερινές ιδιόκτητες εγκαταστάσεις των 65.500τ.μ. στο Dartford, στην περιοχή Kent.

 • 2014

  Το χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται με την προσθήκη των μπαταριών BS για την Αγγλική αγορά, καθώς και για επιλεγμένες ευρωπαϊκές.

 • 2017

  Το δικό μας εμπορικό σήμα και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων επεκτείνεται περαιτέρω και περιλαμβάνει τις αλυσίδες μοτοσυκλέτας, τους ιμάντες κίνησης JT και τα εμπρόσθια γρανάζια JT με λάστιχο - rubber cushioned (τύπου ΟΕΜ).

 • 2018 - Σήμερα

  Η συνεχής ανάπτυξη οδηγεί στη δημιουργία της Bike Alert Hellas SA στην Ελλάδα. Από τα παγκόσμια κεντρικά μας γραφεία στο Dartford του Ηνωμένου Βασιλείου, το κέντρο διανομής μας στην Ατλάντα των ΗΠΑ και την Bike Alert Hellas SA, προμηθεύουμε χονδρέμπορους σε 80+ χώρες παγκοσμίως.

 • Μελλοντικά

  Μετά το Brexit, η Bike Alert Hellas SA ετοιμάζεται γρήγορα μέσω σημαντικών επενδύσεων, τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στη μελλοντική διαχείριση και ανάπτυξη του ομίλου Bike Alert.

Σημαντικές συνεργασίες στο ταξίδι μας
Συμμετοχή Bike Alert Group στον μηχανοκίνητο αθλητισμό